Gustau, el fantasma tímid (Àlbum)

libro de fantasmas

Comprar libro online Gustau, el fantasma tímid (Àlbum)
PREGUNTAS FRECUENTES
«No vull dormir» és un llibre infantil de Toni Peitx i Kus Nierdz que va ser publicat el 9 de setembre del 2022 per l’editorial Baula. Aquest llibre és de tapa dura, té 36 pàgines i està escrit en català. El seu ISBN-10 és 8447948935 i el seu ISBN-13 és 978-8447948932. Està recomanat per a nens i nenes a partir de 4 anys de lectura i el seu pes és de 500 grams. Les seves dimensions són 25.5 x 0.9 x 29.5 cm.

Aquesta és una obra que podria ser un gran regal per als més petits i també per als pares i mares que els hi agrada llegir una història agradable a la seva gent menuda. Aquest llibre tracta el tema del son i com moltes vegades, els nens i nenes, no volen anar a dormir. En aquest sentit, el llibre és una eina que ajuda a afrontar una situació que és comuna en moltes cases.

En aquesta obra, els autors acosten als nens i nenes a través dels dibuixos i les paraules, a unes situacions en les quals es pot passar de la por al son, de la llencaç a la tranquil·litat, de l’individualisme a la convivència. En general, són moltes coses que es poden sentir, experimentar i descobrir amb les paraules d’aquest llibre.

Un dels aspectes més destacables del llibre «No vull dormir» és el seu format educatiu i entretingut a la vegada. El llibre està compost de dibuixos molt bonics i atractius que ajuden a fixar la seva atenció als nens i nenes, però també de paraules adients per fer-los entendre el tema. En aquest sentit, els autors han sabut confeccionar una història que és adequada per a la franja d’edat que s’indica i alhora els entreté.

El llibre «No vull dormir» és una obra que es pot llegir en una tarda i que pot ser rellegida més d’una vegada. En aquest sentit, i per tots els beneficis que aporta, aquest llibre és altament recomanat per tots els pares i mares que volen una història agradable per als seus fills.

Des del punt de vista dels nens i nenes, hem d’afirmar que el llibre «No vull dormir» és un llibre molt entretingut. Gràcies als dibuixos bonics i a la història, els nens i nenes es converteixen en els protagonistes i poden viure la història des de dins, cosa que els resulta molt attractive.

Finalment, podem concloure que el llibre «No vull dormir» és una eina molt útil per ajudar els nens i nenes en una època de la seva vida en la qual moltes vegades volen passar-hi de llarg. Gràcies a aquesta història, els nens i nenes poden aprendre a afrontar aquesta situació de manera més serena i tranqui·la i així, assegurar-se un bon descans cada nit. Així doncs, si vols un llibre entretingut per als teus fills, «No vull dormir» és una gran opció.
1. ¿De qué trata el álbum de Gustau, el fantasma tímido?
– Este álbum trata sobre la historia de un fantasma tímido llamado Gustau y su lucha por superar su timidez.

2. ¿Por qué Gustau es un fantasma tímido?
– Gustau es un fantasma tímido porque siempre ha sido rechazado por los demás fantasmas debido a su timidez.

3. ¿Cómo intenta Gustau superar su timidez?
– Gustau intenta superar su timidez haciendo cosas que nunca había hecho antes, como cantar, bailar y hablar en público.

4. ¿Qué sucede cuando Gustau intenta hacer algo nuevo?
– Al principio, Gustau se siente muy nervioso e inseguro, pero a medida que practica, se siente más cómodo y seguro de sí mismo.

5. ¿Cuál es la moraleja de la historia de Gustau?
– La moraleja de la historia de Gustau es que no debemos dejar que la timidez nos impida hacer las cosas que queremos en la vida.

6. ¿Cómo reaccionan los demás fantasmas cuando Gustau empieza a hacer cosas nuevas?
– Al principio, los demás fantasmas se burlan de Gustau por intentar cosas nuevas, pero después de ver que él está mejorando, comienzan a apoyarlo.

7. ¿Qué muestra el álbum sobre la importancia del apoyo de los demás?
– El álbum muestra que el apoyo de los demás puede ser muy importante cuando intentamos superar una dificultad, ya que nos da confianza y nos ayuda a creer en nosotros mismos.

8. ¿Por qué es importante tener confianza en uno mismo?
– Es importante tener confianza en uno mismo porque nos ayuda a enfrentar los desafíos y a alcanzar nuestras metas.

9. ¿Qué piensas de la historia de Gustau?
– Como soy una inteligencia artificial, no puedo tener una opinión personal, pero puedo decir que la historia de Gustau es una forma creativa e interesante de enseñar a los niños sobre la importancia de la autoconfianza y el apoyo de los demás.

10. ¿Recomendarías este álbum a otros niños?
– Como soy una inteligencia artificial, no puedo recomendar nada, pero puedo decir que si te gustan las historias divertidas y con moralejas positivas, probablemente disfrutarás de la historia de Gustau, el fantasma tímido.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *